06-24559923 info@develdweg.nl

Graag op vakantie met uw paard?

Maak prachtige buitenritten in de omgeving!

Met uw paard op vakantie

De Veldweg biedt de mogelijkheid om uw paard(en) mee te nemen. De B&B is een perfecte uitvalsbasis als u van (lange) buitenritten houdt. Vanaf hier is het ruiterroutenetwerk in het bos en heidegebied van het Zwolse Bos direct toegankelijk. Dit staat ook weer in verbinding met de rest van de Veluwe, dus u kunt heel makkelijk naar de bosgebieden rond Epe en Tongeren rijden. Een aanrader is een rit naar restaurant de Ossenstal. U kunt daar uw paard aanbinden en op het terras heerlijk pauzeren. En genieten van een lekkere pannenkoek.

Er is weidegang beschikbaar voor stalling van pony's en kleine maat paarden die gewend zijn om buiten te staan. Aangezien er in naastgelegen weides verderop nog andere paarden (IJslanders en een Tinker) aanwezig zijn, is het noodzakelijk dat uw paard "respect heeft" voor stroom/de omheining. De electrische omheining is ongeveer 1.10-1.20m hoog, dus wat minder geschikt voor erg grote paarden.

Er zijn dus GEEN BOXEN.

Ruwvoer voor uw paard is inclusief bij het verblijf. Voor uw tuig en andere spullen is een afsluitbare berging aanwezig in het blokhuis.

Vanaf de veranda heeft u zittend met een lekkere kop koffie of thee of een glas wijn in de hand, een mooi uitzicht op uw paard in de direct aangrenzende weide. Kortom: genieten met hoofdletter G!


Honden     Helaas is het niet mogelijk om uw hond mee te nemen naar de Veldweg. We hebben dit weloverwogen besloten, vanwege de aanwezigheid van andere dieren als katten, paarden en kippen op het erf. Het huisje is daarnaast qua inrichting (o.a. met lichte kleurstellingen) helaas ook minder geschikt.